Město orientu

13.05.2013 19:56

Tentokrát jsme opět v prostředí Art rage studia a měli jsme za úkol nakreslit město orientu jak na Vv tak i v art rage, ale i v malování.. V malování to byla rychlovka ale v art rage už trochu složitější... Na Vv se stím dalo dobře vyhrát a proto mě práce velmi bavila..

 

Pohádka  vyprávěla o jednom městu Molanoice, nebylo to jen tak obyčejné město, už přes pár staletí žilo ve tmě, prostě u nich neexistoval den, pouze noc. Svítili si sice ohněm, ale co světlo Slunce?  Obyvatelé města něvěděli co dál dělat, až  je jednou napadlo, že vyhlasí konkurz na zachránce celého města od tmy. A co bude odměnou? Jak už to tak bývá,dcera starosty a půl města.  Hlásily se davy udatných rytířů, princů, ale nikdo nepřišel na to, co za tím vězí. Nidy se na to nepřišlo. 

   Jednoho dne se ale narodila starově dceři dcerka Noah a s ní na svět přišlo i sluneční světlo do Molanoic, konečně jednou zažili jaký je denní život. Lidé brali Noah jako zázračné dítě dne. O Noah so dozvěděl celý svět, dokonace i nepřátelské město Sugodor. Starosta města Sugodor světlo Molanoicím nepřál, tak nechal Noah unést.

   Pátralo se po ní několik let, ale nikdy jí nikdo z Molanoic už více nespatřil. A z města zmizela nejen vnučka starosty, ale i den. Světlo. Lidé už si něvěděli rady. Rozhodli se, že se přestěhují z Molanoic. Tak si jen tak Molanoice chátrají uprostřed pouště ......

Rozeznáte, který obrázek je z Vv, Artrage a malování? =D